skip to main content
Beste vrienden van het Den Hartogh Ford Museum, Ford fanaten, autoliefhebbers en bezoekers van onze website,
Zaterdag 23 juni 2018 , een belangrijke dag! Lees verder hieronder!

Het Fordmuseum beschikt over diverse ruimten voor het vieren van een jubileum, bedrijfsuitje, familie-, bedrijfsfeest, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, of een verjaardag.

Uw feest kan worden uitgebreid met een bezoek aan het museum en een van onze rondleiders die u de geschiedenis van het beroemde automerk Ford vertelt. U hoort de verhalen over het ontstaan van het merk, maar ook de diverse beroemdheden welke gebruik maakten van deze automobielen.
Wilt u meer, dan kan uw evenement worden uitgebreid met diverse buitenactiviteiten in de streek. Afhankelijk van het seizoen en uw wensen verzorgen wij een complete dag.

Het Fordmuseum beschikt over vergaderruimten voor gezelschappen tot 250 bezoekers. Alle techniek kunnen wij voor u verzorgen. De ruime parkeerplaats is gratis en de locatie, centraal in de Bollenstreek is goed bereikbaar.

Ook voor een korte afspraak of zakenlunch is het Fordmuseum een prima gelegenheid. U bent van harte welkom in ons restaurant.

Het restaurant is doorlopend open gedurende de reguliere openingstijden. Andere tijden of wensen overleggen wij graag met u.

Welkom in Fordmuseum Den Hartogh, Hillegom.

Fordmuseum A-ford zaal vergaderzaal feest

Fordmuseum hillegom den hartogh bollenstreek

Ford museum den Hartogh Haarlemmerstraat 36  2181HC Hillegom  Tel: 0252-518118


© Copyright  |  Ford museum den Hartogh Hillegom  |  Pluslive Hillegom  |  NL  |  CMS Made Simple